Арсенал не е в битката за Жоао Феликс


Арсенал не е в битката за Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

1315 0

Появилите се твърдения, че Арсенал ще опита да привлече Жоао Феликс се оказаха неверни. „Артилеристите“ се смята, че ще търсят подсилване в офанзивен план с оглед контузията, която ще извади Габриел Жезус от терените за 3 месеца, но журналистът Фабрицио Романо отрече, че португалецът може да премине на „Емирейтс“.

Дори той призна, че желанието на играча е да подсили редиците на Пари Сен Жермен, където ще играе с Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси.

„Арсенал не е в битката за Феликс, тъй като той самият иска да играе в ПСЖ. Атлетико Мадрид не искат да го губят с лека ръка и ще пожелаят 130-140 милиона евро за него и заради това единственият логичен избор пред него е именно френският тим“, каза италианецът пред SoccerNews.

“Не много отбори могат да си позволят подобни пари, а ПСЖ искат да инвестират средства в млади футболисти за бъдещето, за да могат да абсорбират щетите при евентуално напускане на Мбапе или Неймар. Също така контрактът на Меси все някога ще изтече“.

Манчестър Юнайтед също беше спряган за футболиста, след като англичаните също търсят опции напред, но не се знае дали ще инвестират пари през зимата. А коя звезда от Серия А е желана от "артилеристите", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички