Съветват Арсенал да вземе национал на Франция, който блесна на Световното първенство в Катар


Съветват Арсенал да вземе национал на Франция, който блесна на Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images

1617 0

Английският гранд Арсенал бе посъветван да привлече французин, който се представи на ниво на Световното първенство по футбол, в близкото бъдеще от своята легенда - Кевин Кембъл.

Британецът е на мнението, че Маркъс Тюрам, може да донесе много свежест, както и конкуренция между футболистите в отбора на Микел Артета.

"Мисля, че той може да бъде добро допълнение като футболист, който може да играе в предни позиции и такъв, който може да господства с физическото си присъствие там. Въпреки че Еди Нкетия работи върху физиката си и изглежда малко по-силен, Тюрам обаче е доста по-голям и по-силен физически от него", каза Кембъл пред подкаста "Highbury Squad".

"Той ще държи защитата на противниковите отбори под напрежение. Това ще бъде добра сделка, защото ще излезе на Арсенал доста евтино, все пак му остават само шест месеца от договора", каза още бившият футболист.

Тюрам се присъедини към немския Борусия Мьонхенгладбах от Гингам за 10 милиона паунда през 2019 година. Наскоро той беше свързван с преминаване през зимата в клубове като Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Интер Милано.

Арсенал, от друга страна, са готови да се подсилят през предстоящия януарски трансферен пазар, за да увеличат състава си. След като Габриел Жезус получи контузия в коляното на Мондиал 2022, "артилеристите" в момента следят и още футболисти като Жоао Феликс и Михайло Мудрик.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мондиал 2022 нанесе сериозен удар по шампионските амбиции на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички