Куриоз? Легенда на Манчестър Юнайтед стиска палци на Арсенал за спечелването на Висшата лига


Куриоз? Легенда на Манчестър Юнайтед стиска палци на Арсенал за спечелването на Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2173 0

Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, направи доста интересен коментар, в който заяви, че иска един от основните съперници на "дяволите" - Арсенал да спечели Висшата лига този сезон.

"Не знаем кой ще спечели, това е вълнуваща Висша лига и имаше много динамично начало на сезона. За мен трите най-добри отбора в момента са Арсенал, Нюкасъл и Манчестър Сити. Все още не знаем кой ще спечели, но ще ви кажа едно нещо и това идва от легенда на Манчестър Юнайтед - искам Арсенал да спечели", категоричен бе французинът за "Betting.Betfair".

В момента "артилеристите" са на върха в таблицата на лигата, пет точки пред втория Манчестър Сити. Те са загубили само един от своите 14 мача досега - поражение с 1:3 срещу Манчестър Юнайтед и имат едно равенство срещу Саутхямптън.

Арсенал обаче понесе сериозен удар, след като стана ясно, че Габриел Жезус ще пропусне голяма част от оставащия сезон. В момента "топчиите" търсят варианти за негов заместник, а бивш техен играч ги посъветва кой може да се справи с тази задача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички