В Англия си припомниха "лъхащия класа мързелив" Бербатов и легендарната му асистенция към Роналдо (ВИДЕО)


В Англия си припомниха "лъхащия класа мързелив" Бербатов и легендарната му асистенция към Роналдо (ВИДЕО)

34858 0

Най-горещата и търсена тема във футболния свят на Англия продължава да бъде мегазвездата Кристиано Роналдо и завръщането му в Манчестър Юнайтед. На Острова разглеждат от всеки ъгъл този ход, като си припомнят историята, правят догадки за бъдещето и анализират настоящето.

А както всички ние много добре знаем, част от историята на Юнайтед при първия престой на Роналдо е и българският нападател Димитър Бербатов. Британските медии се сетиха именно за него покрай легендарната му асистенция за Кристиано, която остава като една от най-красивите във футбола.

А покрай страхотната техника при отиграването на Бербатов, изданията не пропускат да го похвалят, като на няколко пъти се споменава за огромната класа, която лъха от него.

"Бербатов правеше футбола да изглежда твърде лесен от време на време. "Мързеливият" български нападател излъчваше класа винаги, когато беше на терена. Трудно е да се сетим за много играчи в историята, които притежават по-добро първо докосване от него. Той не само произвеждаше невероятни трикове, движения и докосвания, но и бе смъртоносен в последната третина от терена.

Много от головите подавания на Бербатов бяха изцяло от световна класа, а такова бе и при асистенцията му за Кристиано Роналдо срещу Уест Хям - може би най-страхотната асистенция в историята на Висшата лига" - пишат на Острова.

В следващите редове пък се разглежда по-подробно въпросната асистенция, осъществена през 2008 година, когато Бербатов бе в своя пик. Отбелязва се ролята му при спечелените шампионски титли, като целият текст е в хвалебствен тон. Колкото до асистенцията - можете да си я припомните във видеото по-долу.

Още материали по темата Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед:

"Тичай, Али, тичай": Фен чака Роналдо часове, а накрая бе подминат и тичаше след Ламборгинито му (ВИДЕО)

ГРУБО: Изказване на Ибрахимович за първия престой на Роналдо в Юнайтед

Личният готвач на Роналдо: Не го храня скъпо, но като за Ферари

Разкритие от личен чат на Роналдо: Причината да напусне Ювентус

Как се замества Кристиано Роналдо за... 2 секунди (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички