Грубо: Изказването на Ибрахимович за първия престой на Роналдо в Манчестър Юнайтед


Грубо: Изказването на Ибрахимович за първия престой на Роналдо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

18366 0

Завръщането на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед породи много реакции и коментари. На Острова дори "изровиха" старо изказване на Златан Ибрахимович (от 2015 година пред BBC), в което се изказва леко пренебрежително и грубо за престоя на Кристиано при "червените дяволи".

Двамата не поддържат особено топли взаимоотношения, като неведнъж Ибра е изказвал предпочитанията си към Лионел Меси относно големия футболен спор на века. А в онзи случай от 2015 година той залива с похвали Уейн Рууни (с когото се засякоха година по-късно в Юнайтед), като между това вмъква и неособено приятелските думи за Роналдо.

"Когато той играе с Кристиано Роналдо, цялата работа се вършеше от Рууни, но той не получаваше заслугите, защото Роналдо вкарваше головете. Добрите играчи имат своите моменти от 1 до 3 години, но да продължиш над 5, както Рууни го прави за 10 години, не е лесно. Наслада е да играеш всеки ден за голям отбор.

Тича много, бори се много, жертва се. Предпочитам да е в моя отбор, отколкото да играе срещу мен. Не съм имал късмета да играя с него, но се наслаждавам на играта му по терена. Ако не мога да играя с него, тогава просто ще го гледам" - са думите на Ибрахимович оттогава.

РАЗКРИТИЕ ОТ ЛИЧЕН ЧАТ НА РОНАЛДО: ЕТО ЗАЩО НАПУСНА ЮВЕНТУС

КАК СЕ ЗАМЕСТВА РОНАЛДО ЗА 2 СЕКУНДИ (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички