"Като за Ферари": Личният готвач на Роналдо от престоя в Ювентус разкри с какво го е хранил


"Като за Ферари": Личният готвач на Роналдо от престоя в Ювентус разкри с какво го е хранил
Снимка: Getty Images

58270 0

Джирджо Бароне стана личният готвач на Кристиано Роналдо, докато португалската мегазвезда живееше в Италия и носеше екипа на местния гранд Ювентус. Именно професионалният готвач разкри и с какво най-често е хранил петкратния носител на "Златната топка".

"Няма скъпи храни. Използвам здравословни, органични и натурални - риба, пиле, телешко, яйца, авокадо, кокосово масло и черен ориз. Трябва да се грижите за тялото си сякаш се грижите за Ферари" - споделя Бароне през "Мирър".

За диетата на Кристиано се знае, че той държи да е с високо съдържание на протеини, ниско такова на захар, мазнини и въглехидрати. Бароне се е грижил не само за диетата на Роналдо, но и за хранителния режим на неговата половинка Джорджина Родригес, както и за 4-те деца.

Смята се, че любимите храни на семейството са скариди, октопод, телешко, пълнозърнести храни и салати. Самият Бароне пък обясни и как Роналдо поддържа такава форма и изгаря толкова калории, подчертавайки важността на течностите и някои масла.

"Готвя, като използвам кокосово масло. Също така е важно да пиеш много вода, но чиста. Разбира се, всичко това е комбинирано с усърдни тренировки. Но останалото е също толкова важно като тренировките и храната. Трябва да се яде рано вечерта, а не късно" - добавя още Джирджо Бароне.

Разкритие от личен чат на Роналдо: Ето защо напусна Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички