"Тичай, Али, тичай": Фен чака Кристиано Роналдо с часове, а накрая... тича след Ламборгинито му (ВИДЕО)


"Тичай, Али, тичай": Фен чака Кристиано Роналдо с часове, а накрая... тича след Ламборгинито му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14636 0

Привърженик на Манчестър Юнайтед чака с часове пред тренировъчната база на отбора - Карингтън, за да се срещне с мегазвездата Кристиано Роналдо, който се завърна при "червените дяволи" през това лято.

Трансферът на петкратния носител на "Златната топка" буквално влуди феновете на английския гранд, а доказателство за това бяха всички реакции в социалните мрежи, както и продажбата на фланелките с името на 36-годишния нападател.

Али Масуд от Блекбърн искаше да се снима с Роналдо. Той е пристигнал в 6 часа сутринта на базата, след като е взел такси в ранните часове на утрото в сряда (8 септември). Часове по-късно, той е забелязан от репортер на популярната британска медия "Скай Спортс".

Али, който бе с тениска на Роналдо и табела, посветена на португалеца, сподели: "Ще видя Роналдо. Искам да си направя "селфи" с него. Той е невероятен човек. Мисля, че ще му се получи във Висшата лига през тази година".

За негово огромно съжаление обаче нищо не се случва по план. Роналдо се появява в Карингтън, но просто минава със своето Ламборгини и поздравява в движение феновете. Можете да видите това на видеото по-долу, в края на което се забелязва и как тъжният Али тича след автомобила на Кристиано.

РАЗКРИТИЕ ОТ ЛИЧЕН ЧАТ НА РОНАЛДО: КОНКРЕТНАТА ПРИЧИНА ДА НАПУСНЕ ЮВЕНТУС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички