Юсеин Болт с прогноза: До каква възраст ще може да играе "машината" Кристиано Роналдо!?


Юсеин Болт с прогноза: До каква възраст ще може да играе "машината" Кристиано Роналдо!?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

14526 0

Легендата в спринта Юсейн Болт е развълнуван от завръщането на Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд". Най-бързият мъж в историята, който никога не е криел, че е фен на Манчестър Юнайтед, заяви пред "BBC Sport", че CR7 е на различно ниво дори в сравнение с много по-млади от него играчи, заради своята отдаденост и фитнес режим.

"Това беше огромна сделка (б.р. - да видим Роналдо отново в Юнайтед). Кристиано изисква много, така че той ще изисква много и от тези играчи и това само ще ги направи по-добри. Той е на различно ниво, той е машина", категоричен бе Болт.

"Мисля, че той ще играе до 42-годишна възраст, защото винаги ще бъде в такава форма и на по-високо ниво от много от по-младите играчи. Най-вече заради труда, който полага и заради отдадеността, която притежава".

Всеки футболен фен знае, че Кристиано Роналдо е ненадминат в дисциплината си по време на тренировки. Много от неговите бивши съотборници са разказвали как още на млади години португалецът винаги е пристигал пръв и си е тръгвал последен от занимания. 

Разбира се, спортист от неговия ранг е напълно наясно, че освен тренировъчeн режим, трябва да спазва и хранителен такъв. Ето какво разказа личният му готвач от престоя в Ювентус за това какво е било менюто на Кристиано!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички