Оле мисли Кристиано да е резерва в първия мач, но какво му каза Роналдо?


Оле мисли Кристиано да е резерва в първия мач, но какво му каза Роналдо?
Снимка: Getty Images/Guliver

7696 0

Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед и дебютът му по всяка вероятност ще е срещу Нюкасъл през идния уикенд. Засега обаче Оле Гунар Солскяер планира да остави португалската мегазвезда на пейката, тъй като няма да е тренирал с основния състав през тази седмица. Дали така обаче мисли Кристиано? 

"Ще съм готов и ще натискам Оле да съм титуляр в мача! РАзбира се, че ще бъда нервен в събота, но сега съм много по-зрял и имам много повече опит. Ще съм напълно готов за мача", заяви Роналдо, който се присъедини в началото на седмицата към тренировките на "червените дяволи", но много играчи от основния отбор са с националните си тимове и чак в петък ще направят тренировка преди мача с Нюкасъл. 

Кристиано за пореден път заяви, че се чувства отлично от факта, че се е завърнал, но подчерта, че не трябва да се правят сравнения с предишния му престой на "Олд Трафорд". 

"Много съм щастлив, че се завърнах. Никога не съм вярвал, че ще се случи отново, но сега съм горд и развълнуван - очаквам с нетърпение да започна по най-добрия начин.

Семейството ми е щастливо, децата, всички са много радостни. Имаме отлични спомени, но това е нов момент, ново поколение. Тук съм с единствената цел да печеля трофеи - не съм дошъл на ваканция. 

Това е отличен шанс за мен, за феновете, както и за клуба да направим крачка напред. Смятам, че можем да постигнем нещо голямо в следващите 3-4 години. Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите. Показвам го година след година и този сезон няма с нищо да е по-различен", подчерта още новият №7 на Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички