Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер успокои феновете с информация за Кристиано Роналдо


Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер успокои феновете с информация за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4526 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде пресконференция преди утрешния мач на "червените дяволи" срещу Някасъл, в който се очаква повторен дебют в Англия да направи Кристиано Роналдо:

"Всички са много щастливи от неговото завръщане. Той имаше добра предсезонна подготовка, а след това игра и за националния тим, така че ще се появи на терена в определен момент, това е сигурно", успокои феновете норвежецът.

"Знаем какво е постигнал в кариерата си и е тук, за да постигне още. Той живее много дисциплиниран живот на тотален професионалист. Той бе първият, който започна да идва 45 минути преди тренировка и всички в екипа тогава гледаха това хлапе, което прави всички тези неща преди дори да сме започнали. Сега ще има същия ефект върху играчите. Фокусът в отбора е подобрен".

"Кристиано и Рафаел (б.р. - Варан) пристигнаха и няма място някой да се скрие или да даде само 95% от себе си в тренировка, когато имаш победители като тях до себе си. Това е, което Кристиано изисква от себе си, но и от останалите", допълни Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички