Юрген Клоп се оплака от предстоящата програма на Ливърпул


Юрген Клоп се оплака от предстоящата програма на Ливърпул
Снимка: Getty Images

2333 0

На пресконференцията преди 1/4-финалния мач-реванш от Шампионска лига треньорът на Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволството си от програмата на мърсисайдци през следващите седмици. Ливърпул е в борбата за всички трофеи през този сезон, като тимът вече спечели Карабао Къп по-рано през кампанията.

„Червените" са в битката за титлата с Манчестър Сити и изостават само на точка от „гражданите“ след равенството 2:2 между двата отбора в последния кръг, а именно срещу тях ще се изправят и на полуфинал във ФА Къп. В Шампионска лига Ливърпул почти сигурно ще продължи на полуфинал, където евентуално ще срещна победителя от Байерн Мюнхен и Виляреал.

Ето какво заяви Клоп: „Единственият мач, който ни интересува, е реваншът с Бенфика, а после имаме мач със Сити за ФА Къп. Съставът ни за мача с Бенфика не зависи от резултата миналата седмица и от предстоящия сблъсък с Манчестър Сити“, заяви германецът.

„Имаме супер натоварен график. След това играем дербита с Манчестър Юнайтед и Евертън, следват евентуални два полуфинала в Шампионската лига и мач с Нюкасъл след първия полуфинал, който е насрочен за 12.30 (14.30 българско време). Това е лудост. Просто не е наред. Защо правят това?“, ядоса се Клоп. „Ето защо е толкова трудно да спечелиш четири трофея, но нищо не се случва, защото на никой не му пука“, сподели наставникът на Ливърпул.

Ето какво се случи в ключовия мач за титлата между Манчестър сити и Ливърпул (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички