Позитивизъм и усмивки след края на зрелищния сблъсък между Манчестър Сити и Ливърпул


Позитивизъм и усмивки след края на зрелищния сблъсък между Манчестър Сити и Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2541 0

Мачът през уикенда между Манчестър Сити и Ливърпул показа защо това са два от най-добрите отбора в целия свят. След края на 90-те минути играчите от двата отбора показаха взаимно уважение.

Срещата бе изпълнена с какво ли не - голове, намеси от страна на ВАР, борба навсякъде по терена и още купища моменти, които зарадваха футболните фенове. След последния съдийски сигнал обаче футболисти и треньори не пропуснаха да се здрависат и прегърнат.

 

Бразилският контингент от отбора на домакините Габриел Жезус и Едерсон не пропусна да проведе дълъг разговор за развоя на мача със сънародниците си от тима на гостите - Роберто Фирмино, Алисон и Фабиньо. По лицата на националите на "селесао" се виждаха само и единствено усмивки и добро настроение.

Камерите хванаха как мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола си стисна ръцете с противника Юрген Клоп, а вторият по-късно заяви, че въпреки уважението между тях, Пеп ще се опита да го размаже след седмица в полуфинала на ФА къп.

 

"Много от играчите се познават, защото живеят в в райони, които са близки един до друг. Моите деца посещават училище с много от техните", заяви белгиецът Кевин Де Бройне в интервю за BBC Sports.

Съперничествата в елита на Острова почти винаги са завършвали с пикантна размяна на изрази в тунела или с нажежени пресконференции. Изглежда това обаче е напът да се промени. Ето как мениджърът на мърсисайдци описа срещата вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички