Юрген Клоп с важни новини за двама от своите играчи


Юрген Клоп с важни новини за двама от своите играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

14320 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че все още не е взел решение относно евентуалното участие на Мохамед Салах на летните олимпийски игри. Египет се класира за финалите в мъжкия турнир по футбол на Олимпиадата в Токио, като мачът за златните медали се пада в същия уикенд, в който Ливърпул стартира новия сезон във Висшата лига.

Клоп говори за случая със Салах пред медиите преди предстоящия мач на мърсисайдци в утрешния ден срещу Норич. „Все още не можем да дискутираме, тъй като знаем твърде малко по темата. Ще говорим и ще видим. Няма решение все още. Както винаги, всичко е ясно. Дали бих искал да отсъства? Разбира се, че не. Ще трябва да обмислим различни неща. Ще говоря с Мо и ще стане ясно какво точно искаме. Имаме нужда от повече информация, като никой не се е свързал с нас все още“, каза немският специалист.

Клоп даде важна информация и за друг от нападателите на отбора Садио Мане. Треньорът на Ливърпул каза, че сенегалецът ще бъде на разположение в утрешния двубой срещу Норич. Мане получи мускулна травма в сблъсъка срещу Уулвърхемптън в края на миналия месец, но успя да се възстанови по време на зимната пауза във Висшата лига. А ето какво каза стражът на мърсисайдци Алисон за настоящия сезон на Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички