Защитник на Ливърпул сподели фаворита си за приза играч на сезона в Англия


Защитник на Ливърпул сподели фаворита си за приза играч на сезона в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1114 0

Левият краен защитник на европейския и световен клубен шампион Ливърпул - Андрю Робъртсън, вече назова своя фаворит за спечелването на ежегодната награда във Висшата лига - играч на сезона, която се определя именно след вот на футболистите в Англия. Очаквано - той назова свой съотборник.

"За мен той (Джордан Хендерсън) е фаворитът за играч на сезона. В трудни моменти през този сезон Хендо е успявал да ни поведе. Той е единственият, който постоянно се грижи да не заседнем, той се отличава и с важни голове и асистенции. В началото на сезона може би почна под възможностите си, но след това влезе във форма. Наистина го оценяваш, когато тренираш с него всеки ден" - заяви Робъртсън.

Освен всичко друго, шотландецът определи съотборника си като фантастичен играч, фантастичен модел за подражание и фантастичен капитан. Факт е, че лидерът на мърсисайдци извървя изключителен професионален път и регистрира впечатляващо израстване и като човек, и като футболист.

В началото феновете недоволстваха от него и макар да беше определен като заместника на легендата Стивън Джерард, на привържениците не им допадаше представянето му. Вижте нашия обширен анализ за капитана на Ливърпул - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички