Скоулс: Отборът на Сити отпреди 2 години е по-силен от този на Ливърпул


Скоулс: Отборът на Сити отпреди 2 години е по-силен от този на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3172 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че отборът на Манчестър Сити, който спечели титлата през сезон 2017/18 би победил настоящия отбор на Ливърпул. „Червените“ се на път да спечелят своята първа титла във Висшата лига от 30 години, като водят с 22 точки на основния си конкурент Сити. „Гражданите“ не успяват да покажат формата от предните два сезона.

Миналия сезон играчите на Пеп Гуардиола финишираха с 98 точки, докато в предната кампания тимът направи рекордните 100 точки във Висшата лига. Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоус поздрави настоящия тим на Ливърпул. „Това, което Ливърпул прави е сензационно. Начинът, по който играят седмица след седмица. Те могат да спечелят требъл и да останат непобедени в първенството. Това няма да бъде никак лесно. Всички смятаме, че в един момент някой отбор ще ги победи, но това, което постигнаха те дотук е сензационно. Те със сигурност ще спечелят лигата, въпросът е дали ще добавят ФА Къп или Шампионската лига към успехите си“ каза бившият английски халф.

Що се отнася до отбора на Пеп Гуардиола обаче, Скоулс заяви: „Не мисля, че те са по-добри от отбора на Гуардиола, който направи 100 точки в първенството.“ А ето кой друг бивш футболист от Висшата лига счита Клоп за по-добър наставник от Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички