Алисон иска да спечели всичко с Ливърпул този сезон


Алисон иска да спечели всичко с Ливърпул този сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

3446 0

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер сподели, че иска отборът да спечели всичко до края на сезона. Отборът на Юрген Клоп води с 22 точки на върха в Английската Висша лига, като същевременно продължава напред в Шампионската лига и ФА Къп, а тимът вече спечели Световното клубно първенство в края на декември.

Изглежда почти сигурно, че мърсисайдци ще прекъснат своята 30-годишна суша без трофей от английския елит през този сезон, но бразилският страж иска да вдигне не само купата във Висшата лига през месец май. „Искаме да спечелим титлата, а за да спечелиш титлата, трябва да побеждаваш във всеки мач. Наслаждаваме се на този период, тъй като е прекрасно да бъдеш на върха. Работим за това – да бъдем на топ ниво. Трябва да бъдем сериозни, тъй като това е турнир на високо ниво, но трябва и да му се наслаждаваме. За да печелиш всеки мач, трябва да му се наслаждаваш. Правим всичко, което можем, за да сме щастливи на терена. Искам да спечеля всички трофеи в края на сезона“, каза Алисон Бекер.

Ливърпул подновява битката във Висшата лига в утрешния ден. Мърсисайдци гостуват на „Каръл роуд“ на последния в класирането Норич. А ето какво каза Юрген Клоп за бразилския вратар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички