Юрген Клоп отговори на Пеп Гуардиола за подкрепата, която получава Ливърпул в Англия


Юрген Клоп отговори на Пеп Гуардиола за подкрепата, която получава Ливърпул в Англия
Снимка: GettyImages

1717 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп коментира по любопитен начин твърдението на колегата му в Манчестър Сити Пеп Гуардиола, че цяла Англия подкрепя Ливърпул в битката за титлата в Висшата лига.

„Живея в Ливърпул и тук много хора искат да спечелим лигата – това е вярно, но дори само тук вероятно тези хора представляват само 50 процента. Аз като мениджър също съм имал този опит наскоро след мач очевидно сме силно повлияни от играта, от ситуацията, от резултата", отговори Клоп на Гуардиола.

„Казах след мача с Тотнъм: Те играят толкова добре и все още са само пети. Казах, че се чувствам добре в този момент, но всъщност не беше така. Това беше моето усещане в този момент. Не ми допадна това, което Антонио Конте прави със своите отбори“, сподели германецът относно изминалия мач срещу Тотнъм.

„Не знам как се е чувствал точно Пеп след отпадането от Шампионската лига, което си беше доста тежко предполагам. Ние продължихме към финала и със сигурност е имало коментари по наш адрес, че сме отстранили само Бенфика и Виляреал, а Манчестър Сити са играли с Реал Мадрид“, продължи наставникът на мърсисайдци.

„Нямам представа дали цялата страна ни подкрепя, не знам това. Може би не е такова усещането, когато гостуваме, всъщност е точно обратното, но може би Пеп знае повече за това от мен“, завърши Клоп.

Ливърпул все още има шансове да спечели куадрупъл през този сезон, но титлата в Англия като нещо все по-недостижимо за момчетата на Клоп. Вижте какво би станало ако Ливърпул все пак успее да спчели 4 трофея през този сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички