Юрген Клоп нарече футболисти на Тотнъм "най-добрите в света" в един определен детайл от играта


Юрген Клоп нарече футболисти на Тотнъм "най-добрите в света" в един определен детайл от играта
Снимка: Getty Images

1964 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви преди съботното (7 май, 21:45 ч.) домакинство на Тотнъм, че това е ще бъде огромен тест за неговите футболисти, които изостават на една точка от лидера в класирането Манчестър Сити:

"Това е масивен, масивен тест. Ако гледах отвън, щях да кажа, че това ще е трудно за Ливърпул, но не трябва да гледам отвън, защото знам отвътре, че ще е трудно. Всички отбори се борят за нещо, но Тотнъм очевидно разполага със страхотно качество", каза немецът на пресконференция и определи част от играчите на "шпорите" за най-добрите в света на контраатака:

"Те имат някои от най-добрите футболисти на контраатака в света. Главното предизвикателство е качеството на опонента - когато мислиш как да печелиш мачове, те са брилянтен отбор. В атака - Хари Кейн, какъв играч, идеален за тази система, който се разбира с останалите със затворени очи".

"Това е футболът, трябва да намерим начин да ги държим тихи възможно най-дълго време, защото това няма да бъде възможно през цялото време. Знаем, че е трудно. Знаехме го, когато започнахме преди известно време. Знаем, че и това ще е трудно, но го очакваме с нетърпение", завърши мениджърът на Ливърпул.

Вижте още: Роман Абрамович отвърна на удара със специално изявление в сайта на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички