Ето кой ще прибере огромна сума пари, ако Ливърпул направи куадрупъл


Ето кой ще прибере огромна сума пари, ако Ливърпул направи куадрупъл
Снимка: Getty Images

1802 0

Ливърпул продължава да мечтае за спечелването на 4 трофея през настоящата кампания. Изненадващо обаче фен на Манчестър Юнайтед смята, че това наистина ще се случи.

72-годишният Фил Уортингтън е заложил 100 паунда, че Ливърпул ще спечели Висшата лига, ФА Къп и Шампионска лига, след като вече си осигури триумфа в Карабао Къп. Ако всичко мине по план и оптимистичният британец познае развоя на събитията, той ще се добере до сумата от 100 хиляди паунда. 

"Наистина, като фен на Юнайтед, не бих искал това да се случи, но аз вярвам на цифрите и Ливърпул може да постигне това. Ако продължават да печелят, а Сити изгуби точки, ще се сдобия с маса пари", заяви британецът в интервю.

"Най-вероятно ще си купя нова кола и ще посетя дъщеря ми, която е чак в Австралия, ако спечеля тази сума", сподели Фил.

На феновете на Манчестър Юнайтед никак не им се хареса условието на този залог, а някои дори се присмяха на Фил. Предстои да разберем обаче дали сентенцията "Който се смее последен - се смее най-добре" ще влезе в сила и за пореден път.

Докато Уортингтън мечтае да прегърне тази огрома сума пари, друг голям почитател и бивш играч на "червените дяволи" си пожела следното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички