Клоп разкритикува футбола на Тотнъм: Това не е моето


Клоп разкритикува футбола на Тотнъм: Това не е моето
Снимка: Getty Images

1854 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува Тотнъм заради стила им на игра. Снощи мърсисайдци завършиха наравно с "шпорите" и могат да останат на 3 точки зад Манчестър Сити, ако "гражданите" днес победят Нюкасъл.

На "Анфийлд" Тотнъм показа почти образцова игра в отбрана, за да спечели точка. Германецът посочи, че не одобрява такъв футбол, макар че и той има право на съществуване, според него.

"Съжалявам, но не съм точният човек, който да бъде питан как се е защитавал Тотнъм, защото не харесвам такъв футбол. Но това е мой личен проблем. Мисля, че те имат отбор от световна класа и са способни на повече", коментира Клоп, цитиран от "Sky Sports".

"Това беше мач, в който те имаха 36% владение на топката. Но аз не ги тренирам. Не мога да го променя. Играчи от световна класа, които блокират всички топки. Много е трудно. Същото прави Атлетико. Това е напълно нормално, но аз не мога така. Уважавам това, което правят, но то не е моето", допълни треньорът. А ето каква недостижима статистика постигна Клоп начело на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички