Юрген Клоп обясни защо станал "антиалкохолик" през миналия сезон


Юрген Клоп обясни защо станал "антиалкохолик" през миналия сезон
Снимка: Getty Images

3896 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че заради лошата форма на тима в гостувания през миналия сезон почти е спрял да пие алкохол. Мърсисайдци през кампания 2022/23 не успяха да спечелят 13 от своите 19 гостувания във Висшата лига.

През новия сезон "червените" взеха 7 точки от възможни 9 като гост и след успеха над Уулвърхемптън вчера германецът изрази задоволството си от това.

"Много по-добре е, усещането е много по-добро. Пия бира само когато спечелим мач като гост. А миналата година почти станах антиалкохолик. Така че, разбира се, е по-добре така.

Но всички знаем, че всичко е различно. Не можем да се продължим да се позоваваме на миналия сезон, без значение колко лош беше той и колко полезен беше. Разбира се, ние вече не мислим за нашата статистика като гост и когато видях това първо полувреме, не мислех,че миналият сезон се повтаря.

Трябва да играем по-добре, трябва да създадем нещо ново. Видях някои лоши неща днес и много добри неща през второто полувреме, така че съм наистина щастлив", коментира Клоп пред talkSPORT. А ето какво още каза Клоп след успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички