Клоп призна, че Ливърпул ще бъде без Трент за гостуването на Уулвърхямптън


Клоп призна, че Ливърпул ще бъде без Трент за гостуването на Уулвърхямптън
Снимка: Getty Images

4454 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде традиционната пресконференция преди гостуването на Уулвърхямптън на "Молиню" в мач от петия кръг на английската Висша лига. Най-голямата новина от брифинга на германския специалист е тази, че Трент Александър-Арнолд ще пропусне визитата на "вълците".

Клоп остава без своя любимец

"Той не е на разположение. Знаехме това и преди. Той не е тренирал с отбора. Това не е най-тежката травма на подколянното сухожилие, но е контузия. Надяваме се, че ще започне работа с топка в началото на следващата седмица, защото вече тича", каза Клоп пред медиите.

Преди седмица пък стана ясно, че Върджил ван Дайк също няма да участва в мача срещу Уулвс, тъй като отнесе сериозно наказание заради реплики на съдията по време на гостуването на Нюкасъл в третия кръг.

Ще дебютира ли Гравенберх?

"Ще видим това, той вече тренира с нас, но ще решим всичко лично. Нека припомня, че имаме мачове на всеки три дни. Разбирам, че нидерландците не са щастливи, но момчето иска да играе, а ние просто трябва да бъдем внимателни и да не избързваме", добави още Клоп.

Шансовете на Ливърпул срещу Уулвърхямптън

"100% съм сигурен, че мениджърът не искаше да загуби Матеус Нунеш в края на прозореца, те загубиха няколко ключови играчи, но ако погледнете техния състав, има много качество. Това е наистина добър футболен отбор и за него се готвим здраво. Очакваме страхотен двубой и трябва да сме готови за всичко", допълни германският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Клоп заяви дали би поел германския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички