Щастливият Юрген Клоп след новия обрат на Ливърпул: Тези 3 точки са от огромно значение за нас


Щастливият Юрген Клоп след новия обрат на Ливърпул: Тези 3 точки са от огромно значение за нас
Снимка: Getty Images

6039 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, бе изключително доволен след победата с 3:1 срещу Уулвърхемптън, дошла чрез обрат след почивката.

Това бе четвърти пореден успех за мърсисайдци (ВИДЕО) през сезон 2023/24 и трети осъществен обрат (след тези срещу Борнемут и Нюкасъл).

"Единственото добро нещо през първото полувреме беше това, че го изиграхме лошо - просто знаех, че през втората част няма как да бъдем по-зле. Очевидно, искахме да влезем в мача по съвсем различен начин, но по някаква причина това не беше възможно. Виждаше се, че изпитвахме затруднения и енергията ни не беше на нужното ниво", започна Клоп пред "TNT Sports" след последния съдийски сигнал.

"На почивката нямаше как да извърша 5 смени и затова просто промених схемата на игра. Вкарах само Луис Диас (б.р. - на мястото на Алексис МакАлистър). Този ход ни донесе повече скорост в предни позиции, а и контрол върху случващото се на терена".

"Второто полувреме беше наистина добро, а тези 3 точки са от огромно значение за нас", завърши коментара си треньорът на Ливърпул.

В следващия кръг на Острова мърсисайдци са домакини на Уест Хям (24-ти септември), но преди това гостуват на ЛАСК в първия кръг от груповата фаза на Лига Европа (21-ви септември).

*Четете всички последни новини от английския футбол в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички