Юрген Клоп коментира Стивън Джерард и бъдещето си в Ливърпул


Юрген Клоп коментира Стивън Джерард и бъдещето си в Ливърпул
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

2533 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция преди дербито с Арсенал във Висшата лига този уикенд. За репортерите в залата обаче бе далеч по-интересно да научат мнението на германеца за завръщането на Стивън Джерард във Висшата лига като мениджър.

Както е известно, легендата на Ливърпул напусна Глазгоу Рейнджърс, за да поеме отбора на Астън Вила. Това ще бъде дебют за Стиви Джи като мениджър във Висшата лига. Юрген Клоп призна, че е изпратил съобщения до Джерард, които обаче предпочита да запази в тайна.

"Изпратих съобщения на Стивън след подписването с Астън Вила, но те са лични. Очаквам с нетърпение да се видя с него и съм много щастлив за него, но ще се радвам, ако съобщенията между нас останат лични", сподели Клоп пред любопитните журналисти.

След новината за Джерард на Острова веднага се запитаха дали бившият капитан на мърсисайдци няма да поеме Ливърпул след напускането на Юрген Клоп. Журналистите не пропуснаха да попитат германеца и как вижда бъдещето си на "Анфийлд", където контрактът му е до лятото на 2024-а.

"Слава на Бога, че не трябва да мисля за бъдещето си. Ние сме посредата на сезона. Никой друг мениджър не е питан толкова често 2 или 3 години преди изтичането на договорите им. Ще приключи, когато приключи. Но в момента сме далеч от края, така че нека се фокусираме върху това", бе лаконичният коментар на Клоп, за когото се смята, че след изтичането на настоящия му контракт ще си вземе почивка от футбола и ще поеме в друга посока на по-късен етап.

Междувременно Стивън Джерард даде първата си пресконференция като мениджър на Астън Вила. Попитан за Ливърпул, Стиви Джи заговори за Юрген Клоп... (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички