Юрген Клоп: Единственото решение трябва да бъде преиграване на срещата


Юрген Клоп: Единственото решение трябва да бъде преиграване на срещата
Снимка: Getty Images

3330 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова двубоят с Тотнъм да бъде преигран, след като аудиозаписът от ВАР стаята след отменения гол беше предоставен на обществеността.

Клоп е категоричен

В записа се вижда тотална липса на комуникация между съдиите във ВАР стаята - Дарън Ингланд и Дан Кук, както и главният арбитър на срещата Саймън Хупър. В пресконференцията на Клоп преди срещата с Юнион Сен Жилоа в Лига Европа, германският специалист призова срещата да бъде преиграна.

"Аудиото изобщо не промени нищо, защото всъщност не се интересувах защо се случват нещата. Видях резултата, видях гол и видях, че не се зачита. Наистина е важно да се справим с това по правилния начин", споделя Клоп пред медиите.

"Единственото решение трябва да бъде преиграване на срещата... Вероятно няма да се случи. Мисля, че ситуацията е безпрецедентна. Аз съм на 56 години и съм свикнал с грешни решения. Но такова нещо, доколкото си спомням, не се е случвало. Ето защо трябва да има преиграване", добавя още германският специалист.

Съдийският орган на Острова (PGMOL) вече се извини на "червените" след поражение с 1:2 от "спърс" в събота (30 септември). Припомняме, че "инцидентът" възникна, когато Луис Диас отбеляза във вратата на "шпорите", а след това се стигна до противоречивото отсъждане. На следващия ден (1 октомври) съдиите на ВАР бяха моментално наказани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички