Шега или психологическа игра? Треньорът на Юнион Синт Гилис се подигра с ас на Ливърпул


Шега или психологическа игра? Треньорът на Юнион Синт Гилис се подигра с ас на Ливърпул
Снимка: Getty Images

8234 0

Треньорът на Юнион Синт Гилис - Александър Блесин, се изказа закачливо по адрес на един от футболистите на Ливърпул в лицето на Жоел Матип.

Двата тима излизат един срещу друг в битка от групите на Лига Европа. Срещата ще се състои в четвъртък (05.10) от 22:00 часа (българско време) на "Анфийлд".

Шега или психологическа игра?

Дни преди срещата наставникът на гостите застана пред камерите. Той сподели очакванията си за предстоящия двубой, обръщайки специално внимание на един от възпитаниците на Юрген Клоп.

"Високите температури по това време на годината ни изиграваха шега и на моменти бяхме твърде мързеливи и сънливи. Ливърпул вече беше в умовете ни", коментира специалистът и продължи.

"Ще бъде нещо различно, срещу фантастични играчи като Конате и Матип. Въпреки че, може би, Матип ще си вкара автогол, както стори този уикенд. Тогава ще имаме шанс, защо не", добави още той.

Какво се случи?

Думите на Блесин се отнасят до последния мач на мърсисайдци във Висшата лига. Тимът, воден от Юрген Клоп, допусна поражение от Тотнъм с 1:2, след като останаха с 8 полеви състезатели, а бранителят заби топката в собствената си мрежа, оформяйки крайния резултат в последната добавена минута.

В същия момент съотборник на Матип го защити и изрази увереност в него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички