Малко удовлетворение за Ливърпул: Получи записите от ВАР стаята в двубоя с Тотнъм


Малко удовлетворение за Ливърпул: Получи записите от ВАР стаята в двубоя с Тотнъм
Снимка: Getty Images

3927 0

Аудиото на разговорите между официалните лица на мача, замесени в спора за ВАР в двубоя срещу Тотнъм в събота, е било предоставено на Ливърпул.

Малко удовлетворение за Ливърпул

Ливърпул отправи официална молба до ръководния орган на съдиите (PGMOL) за аудиото в понеделник и поиска да чуе разговорите, които се състояха изцяло. Те вече са споделили кадрите с Ливърпул и те се преглеждат от клуба.

Не е ясно кога аудиото ще бъде публично пуснато, но не е изключена възможността за пускането на аудиозаписа около инцидента преди следващото издание на "Mic'd Up". Това е новата месечна програма на организацията, излъчвана по Sky Sports, която включва нечувано досега аудио от решения между служители на терена и екипа на ВАР.

Шефовете на "червените" смятат, че това е важна стъпка за установяване на това как и защо е бил отменен голът на Луис Диас в 34-ата минута.

Припомняме, че ВАР арбитърът Дарън Ингланд не промени решението на съдиите на терена, въпреки че повторенията ясно показаха, че колумбийското крило е бил в редовна позиция. Впоследствие PGMOL определи въпросното решение като "значителна човешка грешка". По-рано стана ясно, че са удължили наказанието на ВАР реферите от двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички