Какво се случи във ВАР стаята на Тотнъм - Ливърпул? Записът бе публикуван (ВИДЕО)


Какво се случи във ВАР стаята на Тотнъм - Ливърпул? Записът бе публикуван (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7058 0

Организацията на съдиите в Англия (PGMOL) публикува пълен запис на кореспонденцията между главния арбитър и ВАР реферите по време на спорната ситуация, в която бе отменен гол на Ливърпул срещу Тотнъм в дербито на седмия кръг на английската Висша лига.

Какво се случва на записа?

От записа става ясно, че няма никаква комуникация между главния съдия Саймън Хупър и този на ВАР Дарън Ингланд. Асистентите на втория чертаят линия за засадата, но не дават точна информация на своя колега в Северен Лондон.

Поради това Хупър дава знак играта да продължи, като от ВАР си мислят, че той ще признае гола и в крайна сметка, преценяват, че е твърде късно действията на терена отново да бъдат спирани.

В записа може да се чуе как в рамките на секунди Ингланд казва "Проверката е завършена, проверката е завършена". Хупър прави това, което всеки рефер би направил при тези обстоятелства, и дава сигнал играта да продължи. Операторът на повторението обаче заявява "Чакайте, чакайте, чакайте, чакайте. Решението на терена беше засада. Доволни ли сте от това?". Като след това получава отговор "Не може да се направи нищо".

Пълната кореспонденция можете да видите тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Позицията на Ливърпул след съдийските гафове срещу Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички