Най-големият проблем в Манчестър Юнайтед не е на терена, Тен Хаг разкри коя е основната липса в отбора


Най-големият проблем в Манчестър Юнайтед не е на терена, Тен Хаг разкри коя е основната липса в отбора
Снимка: GettyImages

1279 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че стандартните в клуба са паднали значително. Нидерландецът пое „червените дяволи“ през лятото.

Началото на кампанията не стартира никак добре за английския тим. Отборът допусна две поредни загуби от Брайтън и Брентфорд, и така Тен Хаг се превърна в първия мениджър, който губи първите си два мача начело на тима от 101 години насам. На по-късен етап, новият наставник призна, че отборът „не е толкова добър“, но напредък все пак е постигнат.

„От самото начало знаех, че това е вълнуващ, но и труден процес, защото мисля, че Манчестър Юнайтед е далеч от стандартите, от които се нуждаем, за да бъдем на върха“, заяви Тен Хаг.

„Има нещо, което забелязвам. Като погледнете историята на Манчестър Юнайтед, ще видите, че клубът е спечелил много титли и трофеи и винаги е било заради отборния и борбени дух на отбора“, добави наставникът.

След това поясни, че точно това е нещото, върху което се е концентрирал: „Отборният и борбеният дух бяха в основата и културата на Манчестър Юнайтед. Това е едно от нещата, които исках да върна, и сме в правилната посока“, завърши той.

А относно проблемите в атака - мениджърът има друго решение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички