Ерик тен Хаг изненада? Място в състава на Аржентина не е 'правилната стъпка' за Алехандро Гарначо


Ерик тен Хаг изненада? Място в състава на Аржентина не е 'правилната стъпка' за Алехандро Гарначо
Снимка: Getty Images

1650 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изрази интересно мнение, че потенциално включване на Алехандро Гарначо в състава на Аржентина за Световното първенство в Катар не би било стъпка в правилната посока за младока.

В оставащите часове до 13 ноември (неделя) Лионел Скалони ще обяви окончателния си списък от 26 футболисти, с които ще отиде на Мондиал 2022, а много негови колеги вече оповестиха своите (вижте съставите на националните отбори).

Напоследък се бяха появили слухове, че наставникът на "гаучосите" може да прибегне до услугите на 18-годишния Гарначо и изненадващо да го включи сред избраниците си, но според Тен Хаг това не би било най-доброто решение за развитието на футболиста:

"Не знам имената на всички играчи, които Аржентина може да повика и колко от тях и в каква форма се намират в момента. Да отидеш на Световно първенство е голяма стъпка, там се събират всички най-добри футболисти. Стъпката наистина е голяма, но не знам дали е най-подходящата за него на този етап. Мисля, че трябва да запази ума си бистър, да остане спокоен, да работи здраво, да се развива и да мисли мач за мач", каза мениджърът на "червените дяволи" на пресконференцията си след победата над Астън Вила с 4:2, при която Гарначо записа 29 игрови минути.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Надявам се да виждам същото във всеки мач" - коментарът на Тен Хаг след отмъщението срещу Астън Вила!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички