Ерик Тен Хаг разкри важна информация за Кристиано Роналдо и Антони


Ерик Тен Хаг разкри важна информация за Кристиано Роналдо и Антони
Снимка: Getty Images

1807 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на "дяволите" с Фулъм от Висшата лига в неделя (13 ноември). Пред медиите той разкри информация за големите отсъстващи от селекцията му - Кристиано Роналдо и Антони.

Нидерландецът разкри, че и двамата футболисти остават под въпрос до последно за мача на "Крейвън Котидж" през уикенда. Ето и думите на специалистът:

"Не мога да гарантирам, че Роналдо ще бъде на линия в неделя. Днес той все още не беше в оптимално състояние да тренира. Ще трябва да изчакаме и да преценим какво ще правим в неделя с него, но има вероятност той да попадне в групата", каза Тен Хаг.

"Има добри новини за Антони, той се възстановява добре, но и за него не мога да дам гаранция, че ще играе в неделя. Аз и екипът ми ще изчакаме експертното мнение на нашите колеги и ще вземем крайното решение", добави още нидерландецът.

Юнайтед излиза срещу Фулъм в неделя от 18:30 (българско време) и задължително ще търси важен успех срещу лондонския си съперник. На "Олд Трафорд" решиха как ще оправят проблемите в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички