Ерик тен Хаг разби мечтата на най-големия фен на Кристиано Роналдо


Ерик тен Хаг разби мечтата на най-големия фен на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

9486 0

Една от най-нашумелите интернет сензации през последната година - ютюбърът Дарън Уоткинс-младши, познат по-добре като iShowSpeed, пропътува хиляди километри от САЩ до Англия, за да види своя идол Кристиано Роналдо срещу Астън Вила в Карабао Къп днес (10 ноември), но остана разочарован.

Speed сподели в социалните мрежи, че няма търпение да гледа на живо човекът, благодарение на когото той насъбра милиони последователи в социалните мрежи. 17-годишният стриймър зае своето място в ложата на "Олд Трафорд" само и единствено, за да разбере, че Кристиано Роналдо дори не е включен в групата на Манчестър Юнайтед за сблъсъка.

Уоткинс качи доста емоционално видео в своя Twitter как пътува към "Театъра на мечтите", радвайки се, че ще срещне петкратния носител на "Златната топка", но в крайна сметка, Ерик тен Хаг разби тази негова мечта на пух и прах.

През пролетта на 2022 година Speed бе попитан на живо кой е любимият му футболист, а той не се поколеба, отговаряйки "Кристиано Роналдо". Оттам насетне американецът се привърза към португалеца и футболната игра и си спечели още милиони последователи.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гари Невил призова Кристиано Роналдо да говори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички