Ливърпул предлага над 100 млн. паунда за дуо на Уулвърхемптън


Ливърпул предлага над 100 млн. паунда за дуо на Уулвърхемптън
Снимка: Getty Images/Guliver

2622 0

Ливърпул е свързван с привличането на дуо от Уулвърхемптън. Според The Sun мърсисайдци ще опитат да привлекат Рубен Невеш и Адама Траоре, като общата сума, която ще трябва да платят за тях е 110 млн. паунда.

Юрген Клоп със сигурност ще се опита да подсили състава си за следващия сезона, като Ливърпул бе свързван с няколко имена. Германецът е привърженик на играта на Траоре, който създаде проблеми на „червените“ и в двата мача на „вълците“ с Ливърпул през настоящата кампания, като с бързината си по крилото ще даде още опции на тима в атака. Невеш пък е стабилен дефанзивен полузащитник, който често изпъква с великолепни изпълнения от далечно разстояние.

Ливърпул е само на две победи от първата си титла в Англия от 30 години насам. подновява кампанията си във Висшата лига с градско дерби срещу Евертън на "Гудисън Парк" в неделя, 21 юни, докато възпитаниците на Нуно Ешпирито Санто гостуват на Уест Хем ден по-рано.  А как защитникът Деян Ловрен се пошегува със своя съотборник и звезда на Ливърпул Мохамед Салах - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички