Гонсало Игуаин пред завръщане във Висшата лига?


Гонсало Игуаин пред завръщане във Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2497 0

Новоизлюпените богаташи от Нюкасъл и тимът на Уулвърхемптън се интересуват от нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин. Според ‘The Sunday Express’ това може да се окаже добра възможност за аржентинеца да се докаже във Висшата лига след разочароващите шест месеца, които изкара в Англия с екипа на Челси през миналата година.

Твърде вероятно е Игуаин да не бъде част от Ювентус през следващия сезон, но баща му Хорхе отрече слуховете за евентуално негово завръщане в Ривър Плейт, като заяви, че синът му ще остане в Европа. 32-годишният нападател възвърна формата си през настоящия сезон под ръководството на Маурицио Сари. Аржентинецът има 8 гола и 8 асистенции в 34 мача за „бианконерите“ във всички турнири.

Нюкасъл Юнайтед са свързвани и с привличането на Единсон Кавани, който ще напусне Пари Сен Жермен през лятото и ще бъде свободен агент. „Свраките“ обаче ще срещнат конкуренция за подписа на нападателя от тима на Интер. В Уулвърхемптън също се нуждаят от нов нападател, след като изпратиха Патрик Кутроне обратно в Серия А в тима на Фиорентина под наем. А ето кой нападател може да замени Игуаин в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички