Ливърпул пожела играч на Уулвърхемптън


Ливърпул пожела играч на Уулвърхемптън
Снимка: Getty Images/Gulliver

3592 0

Отборът на Ливърпул има нова трансферна цел – крилото на Уулвърхемптън Адама Траоре. Лидерът във Висшата лига е отправил запитване за 24-годишния футболист, който прави страхотно впечатление с представянето си на „Молиню“ през този сезон.

Интересът към Траоре не е добра новина за наставника на „вълците“ Нуно Еспирито Санто, след като той може да се раздели както с родения в Испания футболист, така и с нападателя Раул Хименес, който е желан от Манчестър Юнайтед. Очаква се Уулвърхемптън да пожелаят за двамата не по-малко от 100 милиона паунда. Адама Траоре е изкушен от възможността да стане част от тима на Юрген Клоп. Немският наставник също не крие адмирациите си към юношата на Барселона, като го определи като един от най-техничните играчи във Висшата лига.

Адама Траоре дойде в тима на Уулвърхемптън от Мидълзбро преди две години за сумата от 18 милиона паунда. През този сезон крилото, което наскоро обяви, че иска да се състезава за националния отбор на Мали, има 28 мача във Висшата лига, в които успя да реализира 4 гола и да направи 7 асистенции. А ето защо Ливърпул няма намерение да взима мултимилионни звезди това лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички