Треньор в Ливърпул засрами звездите на отбора с феноменална техника (ВИДЕО)


Треньор в Ливърпул засрами звездите на отбора с феноменална техника (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

11349 0

Помощник-треньорът на Юрген Клоп - Пеп Линдерс, засрами голяма част от звездния състав на Ливърпул с изумителна техника. Нидерландецът показа завиден контрол над топката, който предизвика бурни реакции и в социалните мрежи.

Случката се разиграва по време на загрявката преди гостуването на Норич във Висшата лига, когато топката полита високо, за да се насочи право към Линдерс. Треньорът на мърсисайдци съвсем небрежно успява да овладее трудния пас с технично отиграване с пета.

След това Линдерс дори си позволява да овладее кълбото на врата си в стил "Роналдиньо", за да остави с отворена уста голяма част от футболистите на тима. В социалните мрежи се появяват коментари, че Линдерс спокойно може да заиграе в халфовата линия на отбора, където тимът се нуждае от заместник на контузилия се Хендерсън.

Пеп Линдерс е известен на "червените" фенове с това, че дава много обширни анализи на играта на Ливърпул и всичко около клуба. Наскоро треньорът коментира и Юрген Клоп и най-важните 5 минути в съблекалнята на Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички