С отговора си на малкия фен на Юнайтед Клоп възхити и него, и баща му


С отговора си на малкия фен на Юнайтед Клоп възхити и него, и баща му
Снимка: Getty Images/Guliver

15042 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не се е забавил и е отговорил на трогателното писмо, което му бе изпратено от малък фен на Манчестър Юнайтед. Малчуганът писал на германеца с молбата отборът му да загуби следващия си мач, тъй като многото успехи на "червените" натъжават привържениците на "червените дяволи". Бащата на малкия Дара Кърли призна, че е бил много изненадан, когато от пощата в техния град са му казали, че 10-годишният му син има препоръчано писмо.

"За съжаление, по този повод не мога да одобря твоето искане. Колкото и да искаш Ливърпул да загуби, моя работа е да направя всичко възможно, за да помогна на тима да спечели, тъй като има милиони хора по света, които искат това да се случи. Така че, наистина не искам да ги подвеждам. За щастие за теб, в миналото сме губили мачове и ще загубим и в бъдеще, защото такъв е футболът", гласи част от отговора на Клоп пъм момченцето.

"Проблемът е, че когато сте на 10 години, смятате, че нещата винаги ще бъдат такива, каквито са сега, но ако има нещо, което мога да ти кажа като 52-годишен, то е, че това определено не е така", пише още мениджърът на мърсисайдци и посочва, че Манчестър Юнайтед са късметлии да имат фен като него и го похвали заради страстта му към футбола и любимия му клуб.

Бащата на Дара - г-н Кърли, признава, че след отговора на германския специалист е възхитен от него. Той обаче е категоричен, че това няма да промени неговата и тази на сина му клубна принадлежност. А какво писмо написаха от Ливърпул на бившия играч на Юнайтед - Патрис Евра, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички