Ливърпул ще се оправя без Хендерсън в следващите си 4-5 мача


Ливърпул ще се оправя без Хендерсън в следващите си 4-5 мача
Снимка: Getty Images/Guliver

6521 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън ще бъде извън терените през следващите три седмици, след като стана ясно, че има контузия на сухожилие. Халфът получи травмата по време на загубата от Атлетико (Мадрид) с 0:1 в осминафиналите на Шампионска лига през седмицата.

Мениджърът на "червените" Юрген Клоп разкри, че първоначалните притеснения за били за по-сериозна травма. "Можеше и да е по-зле, Хари Кейн, например, получи доста по-тежка контузия на сухожилие. Не е приятно, че той няма да играе около три седмици, но все пак се считаме за късметлии. Мога да си позволя да направя смени срещу Уест Хем, защото освен Хендо, всички други момчета са на линия", обясни германският специалист на пресконференция днес.

Хендерсън със сигурност ще пропусне домакинството на "чуковете" в понеделник, както и още два мача от Висшата лига - с Уотфорд и Борнемут. Той ще изпусне и двубоя с Челси от петия кръг на ФА Къп и почти сигурно няма да може да играе в реванша с Атлетико на 11 март. Капитанът обаче може да се завърне за дербито на Мърсисайд срещу Евертън на 16 март. А как могъщият Ливърпул беше неутрализиран на "Уанда Метрополитано" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички