Трансферът на Хамес в Евертън ще бъде обявен в следващите 24 часа


Трансферът на Хамес в Евертън ще бъде обявен в следващите 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2625 0

Очаква се Евертън да потвърди трансфера на Хамес Родригес от Реал Мадрид в следващите 24 часа. Колумбийският футболист ще се събере отново с Карло Анчелоти и ще подпише 3-годишен договор на „Гудисън парк“.

Във вторник са били завършени последните детайли по привличането на 29-годишния играч. Очаква се освен с колумбиеца, Евертън да се подсили и с полузащитника на Наполи Алан, който ще дойде срещу сумата от 21 милиона паунда. Хамес Родригес се присъедини към Реал Мадрид от Монако през 2014-та година. Халфът се затрудни в опитите си да се наложи на „Сантиаго Бернабеу“ и бе пращан под наем в Байерн Мюнхен на два пъти за по една година. Въпреки че през миналия сезон той получи шансове да впечатли Зинедин Зидан, сега изглежда, че бъдещето му е свързано с тима на Евертън.

„Карамелите“ ще подпишат с 29-годишния футболист, който имаше само още една оставаща година от договора си на „Сантиаго Бернабеу“. Родригес отново ще има възможността да играе под ръководството на Карло Анчелоти, с когото бяха заедно както в Реал Мадрид, така и в Байерн Мюнхен. Евертън преговаря и за привличането на Абдулай Дукуре от Уотфорд. А ето кой бранител на Евертън е желан от Куман в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички