Автогол донесе победата на Тотнъм в равностоен двубой с Евертън


Автогол донесе победата на Тотнъм в равностоен двубой с Евертън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1813 0

Отборът на Тотнъм победи Евертън с 1:0 у дома в последен мач от 33-ия кръг на Висшата лига. "Карамелите" се намираха в добра форма преди двубоя на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", като бяха записали две победи и равенство след подновяването на сезона, докато тимът на Жозе Моуриньо отчаяно се нуждаеше от успех, за да запази шансове да се бори за местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Срещата не предложи много качествени моменти за зрителите, като единственият гол падна в 23-та минута, когато силен изстрел на Джован Ло Селсо се отклони в Майкъл Кийн и не остави шансове на вратаря на Евертън Джордан Пикфорд. В най-запомнящия се епизод от мача капитанът на Тотнъм Юго Лорис налетя на съотборника си Хюн Мин Сон, недоволен от неубедителната игра в защита на корееца, като двамата трябваше да бъдат разтървани от други играчи на лондончани.

След почивката тимът на Карло Анчелоти нямаше идеи и сили да намери обрат и по този начин записа първо поражение след рестарта на Висшата лига. Така Тотнъм се изкачи до осмо място в класирането с 48 точки, докато Евертън заема 11-та позиция с четири точки по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички