Хамес Родригес е близо до това да се събере с Карло Анчелоти в Евертън


Хамес Родригес е близо до това да се събере с Карло Анчелоти в Евертън
Снимка: Getty Images/Guliver

3718 0

Хамес Родригес е близо до трансфер в английския клуб Евертън, пише "90min". "Карамелите" се опитват да договорят постоянен трансфер на колумбиеца. Ако до такъв се стигне, Хамес отново ще играе под ръководството на Карло Анчелоти.

Полузащитникът беше предимно резерва през изминалата кампания, а по всичко изглежда, че няма да бъде част от плановете на Зинедин Зидан и занапред. Той се присъедини към Реал Мадрид през 2014г. след страхотното си представяне на Световното първенство в Бразилия. Първият сезон за Хамес на “Бернабеу” бе впечатляващ, но след пристигането на Зинедин Зидан през 2016г. получаваше все по-малко шансове.

Колумбиецът изигра само 1 мач от октомври насам, а за последните 5 дори не беше включен в групата. Евертън би могъл да бъде нова глава в кариерата на Хамес, а източник е потвърдил пред "90min", че е изпратена оферта към Реал Мадрид, която се обмисля. Първоначално “карамелите” искаха да го привлекат под наем, но благодарение на Карло Анчелоти може би ще се стигне до постоянен трансфер.

Представители на Хамес вече са договорили личните му условия с Евертън и се очаква съвсем скоро двата клуба да финализират сделката. Междувременно, появи се информация, че Роналд Куман подготвя изненадващ трансфер на играч на Евертън в Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички