Заявка от Евертън: Оформя звездна халфова линия за старта на сезона


Заявка от Евертън: Оформя звездна халфова линия за старта на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

6027 0

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти подготвя много сериозна халфова линия, с която да атакува по-високо класиране в английската Висша лига. По негово нареждане в клуба се готвят две много сериозни сделки, а за едната липса единствено официалното потвърждение. 

Според информация на Sky Sports Italia и трансферен журналист №1 в момента Фабрицио Романо, "карамелите" са договорили услугите на Алан от Наполи. Той ще премине на "Гудисън Парк" срещу сумата от 25 милиона евро, която може да достигне 28 при определени условия, изпълнени от играча. Анчелоти харесва много играча от времето им в Наполи заедно и е уверен, че ще подсили сериозно конкуренцията в халфовата линия. 

Вторият трансфер, който е много близо до реализиране, е на Хамес Родригес от Реал Мадрид. Зинедин Зидан тотално зачеркна колумбиеца от своите сметки, докато Анчелоти винаги е бил привърженик на качествата му. Той беше треньор на "белия балет" в първия сезон на Хамес на "Бернабеу", а след това го взе под наем и в Байерн Мюнхен. 

Засега обаче двата отбора не могат да се разберат за формата, под която той ще премине в Евертън. Реал Мадрид иска да получи сума между 25 и 30 милиона евро, докато "карамелите" предпочитат първо да вземат играча под наем. Самият Хамес вече е дал съгласието си да играе за английския тим. 

"Кралете" почти със сигурност ще приемат каквато и да е форма на трансфер, стига да не се налага да му плащат заплатата в размер на 13.5 милиона евро (след данъци). Това ще е добра новина за тима, след като в последните дни Реал Мадрид преговаря за раздялата и с друг скъпоплатен футболист (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички