Манчестър Юнайтед и Евертън "забравиха" да поздравят Ливърпул за титлата във Висшата лига


Манчестър Юнайтед и Евертън "забравиха" да поздравят Ливърпул за титлата във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3480 0

Отборите на Евертън и Манчестър Юнайтед пропуснаха да честитят спечелената титла на Ливърпул във Висшата лига. Двата тима, които се явяват най-големите врагове на Ливърпул на игрището (на местно и национално ниво), не публикуваха нищо за титлата на мърсисайдци в своите социални мрежи.

За разлика от отбори като Тотнъм, Челси и основния конкурент на "червените" Манчестър Сити, които поздравиха Ливърпул за трофея, Юнайтед и Евертън "забравиха" да сторят този достоен акт. Това, разбира се, не е особена изненада предвид дългогодишната вражда между двата отбора и този на Ливърпул.

Нещо повече - "червените дяволи" публикуваха снимка, която според мнозина е провокация и дребно заяждане с успеха на Ливърпул. Юнайтед качи колаж от две снимки - на Фред и Баи, като написа сбора от номерата им (17+3 = 20), с което препращат към спечелените от техния отбор 20 титли в Премиър лийг.

Публикуването на този колаж в деня, в който Ливърпул стана шампион, няма как да наведе на мисълта, че е насочено към големия съперник на "дяволите", който вече е на само една титла зад тях във вечната ранглиста. 

А какво каза мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола по повод титлата на Ливърпул - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички