Куман подготвя изненадващ трансфер на играч на Евертън


Куман подготвя изненадващ трансфер на играч на Евертън
Снимка: Getty Images/Guliver

2557 0

Новият наставник на Барселона Роналд Куман изненадващо планира да вземе бранителя на Евертън Майкъл Кийн. Вчера холандецът официално бе обявен за новия треньор на каталунците, след като подписа 2-годишен договор с клуба.

Куман бе човекът, който докара Кийн на „Гудисън парк“ от Бърнли през 2017-та година за сумата от 25 милиона паунда. През втората половина на изминалия сезон обаче Кийн загуби титулярното си място при „карамелите“ след идването на Карло Анчелоти. Според испанското издание ‘OK Diario’ новият треньор на Барселона би имал желанието да се събере отново с 27-годишния играч, като го е поставил в списъка си с трансферни цели през това лято. Други от желаните от Куман футболисти са нападателят на Олимпик Лион Мемфис Депай и халфът на Аякс Дони ван де Беек, като двамата играха под ръководството на треньора в националния отбор на Холандия.

Испанският гранд обеща сериозни промени през това лято, след като уволни бившия вече наставник Кике Сетиен. Последният мач на Сетиен начело на клуба беше унизителната загуба с 2:8 срещу Байерн Мюнхен от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига миналата седмица. А ето кои други футболисти могат да се озоват на "Камп Ноу" през следващата кампания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички