Тотнъм се изложи у дома срещу Улвърхемптън


Тотнъм се изложи у дома срещу Улвърхемптън
Снимка: Getty Images

1381 0

Тотнъм загуби от Улвърхемптън с 0:2 в мач от 25-тия кръг на английската Висша лига. Двата отбора имаха почти равни възможности за отбелязване на гол, но "шпорите" разочароваха в нападение.

Още в 6-ата минута "вълците" натиснаха и Уго Лорис трябваше да вади опасен удар на Рубен Невеш. Топката излезе в ъглов удар, а след центрирането Раул Хименес засече топката и изведе гостите в резултата.

Срещата продължи динамично, като Хюн Мин Сон и Даниел Подензе изпуснаха добри възможности. В 18-ата минута Леандър Дендонкер удвои резултата след като засече изчистена топка от защитата.

В 22-ата минута Лорис направи страхотно спасяване на удар на Хименес. Отново мексиканецът и Подензе отправиха опасни изстрели и френският страж трябваше да се намесва. 

В 53-ата минута Хименес отново стреля опасно и Лорис направи поредното си спасяване. В 77-ата Деян Кулушевски получи топката на добра позиция, но ударът му излезе в аут.

С победата Улвърхемптън измести Тотнъм от 7-то място и има 37 точки, докато "шпорите" са с 36. В следващия кръг "вълците" домакинстват на Лестър, а за Тотнъм предстои тежко гостуване на Манчестър Сити. "Гражданите" записаха нова рутинна победа във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички