Хари Кейн се прицели в стореното от Меси, Роналдо, Левандовски и Ибрахимович


Хари Кейн се прицели в стореното от Меси, Роналдо, Левандовски и Ибрахимович
Снимка: Getty Images

1529 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн се надява да запази нивото си и да развие играта си и след като премине 30-годишна възраст, подобно на световните звезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Роденият през 1993 година голаджия имаше труден старт при новия треньор Антонио Конте, но напоследък започна да се завръща към най-добрата си форма и вече е на само 30 гола от подобряването на рекорда на Джими Грийвс за най-много попадения (266) с екипа на "шпорите".

В интервю пред "Goal" Хари Кейн заяви следното: "По принцип се казва, че при футболистите пълният разцвет на силите настъпва между 25 и 30-годишна възраст. Но аз мисля, че тази граница вече се е изместила и е между 30 и 35 години".

"Вижте Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Роберт Левандовски и Златан Ибрахимович - всеки един от тях премина 30-те и отведе кариерата си на съвсем друго ниво. Това е период, който очаквам с интерес и вълнение, защото знам, че има много детайли, в които мога да се подобрявам".

"Мисля, че Меси и Роналдо поставиха стандартите за всички останали и не само на игрището, а и с професионалното си поведение извън него. Всичко се свежда до това как поддържат тялото си в добра форма, за да могат да играят на едно ниво седмица след седмица. Така че, това е целта - искам да играя футбол възможно най-дълго. Това е спорт, който обичам и колкото по-дълго, толкова по-добре", завърши един от капитаните на Тотнъм.

*И като стана въпрос за Златан Ибрахимович - вижте как 40-годишният швед изуми милиони по света с коремни преси!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички