Ето къде ще играе Гарет Бейл през новия сезон


Ето къде ще играе Гарет Бейл през новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2938 0

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл е постигнал разбирателство с Тотнъм Хотспър и ще се завърне като свободен агент през лятото, твърдят медиите в Испания. Уелсецът е спряган за напускането на „лос меренгес“ през последните години, но така и такъв трансфер не беше материализиран.

След като договорът на крилото изтича в края на този сезон, то 32-годишният Бейл се е договорил с шефовете на „шпорите“ и ще се завърне в Лондон за трети път в своята кариера като футболист.

Според испанските вестници дори играчът се е разбрал с клубната управа преди три месеца, макар да циркулираха информации, че е възможно той да спре с футбола, след като му изтече договорът с „лос бланкос“.

Бейл игра шест сезона между 2007 и 2013-а за Тотнъм, след като направи многомилионен трансфер в Реал Мадрид и помогна на испанския гранд на четири пъти да спечели Шампионска лига по време на периода си там.

През миналия сезон той игра под наем при лондончани, но след това не се стигна до постоянен трансфер, заради което сега той отново тренира с мадридския колос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички