Тотнъм повеждаше на два пъти, но падна - Юнайтед и Арсенал ликуват


Тотнъм повеждаше на два пъти, но падна - Юнайтед и Арсенал ликуват
Снимка: Getty Images

2042 0

Английският гранд Тотнъм допусна груба грешка в борбата си за топ 4 в крайното класиране на Висшата лига, след като загуби от Саутхемптън с 2:3. "Шпорите" повеждаха на два пъти в резултата, но въпреки това в крайна сметка си тръгнаха с празни ръце!

В последните секунди от срещата всъщност Тотнъм успя да изравни и изглеждаше сякаш все пак ще измъкне точка чрез попадението на Бергвайн, но то бе отменено след преглед на ситуацията с ВАР и отчитане на гола като нередовен заради засада.

По този начин играчите на Антонио Конте остават на 7-ата позиция с 36 точки от 21 мача и пропуснаха да изпреварят градския съперник Арсенал и да изравнят Манчестър Юнайтед, а освен това и да доближат топ 4 на само пункт (с два мача по-малко).

Беднарек си вкара автогол в 18-ата минута и даде аванс на домакините, но само 5' по-късно равенството бе възстановено. През второто полувреме Хюн Мин Сон отново изведе своя тим напред в резултата, но малко повече от 10 минути по-късно бе сътворен пълният обрат.

Така постижението на Сон с неговите 12 гола в 15 мача срещу "светците" не се оказа особено полезно този път. Всъщност, южнокореецът има 10 попадения срещу Саутхемптън във Висшата лига - поне с 4 повече от головете му срещу всеки друг тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички