" Той има перфектното тяло" - Гуардиола с шеговит коментар към Калвин Филипс


" Той има перфектното тяло" - Гуардиола с шеговит коментар към Калвин Филипс
Снимка: Getty Images

1657 0

Хосеп Гуардиола се пошегува, че Калвин Филипс има "'перфектното тяло", докато омаловажаваше проблема с теглото на играча. Полузащитникът беше неизползван резерва при завръщането на Манчестър Сити във Висшата лига, победи Лийдс с 3:1.

Това последва, след като мениджърът Гуардиола каза, че Филипс се върна от зимното Световно първенство твърде тежък.

" Той не е контузен – пристигна с наднормено тегло. Не знам (защо). Той не пристигна в състояние да прави тренировки и да играе."

Замахът изглежда е мотивирал Филипс , тъй като мениджърът му разкри, че има искра в тренировъчните му изяви. И може да спечели на английския национал място обратно в стартовите 11 на "гражданите", когато те приемат Евертън.

Сега той има перфектното тяло – толкова секси. Ще видим през уикенда. Той прекара първата част от сезона без операция, за да пристигне за Световното първенство – и направи всичко, за да стигне до Световното първенство. Не става дума само за това да сме във форма, трябва също да разберем какво искаме да правим, движенията и т.н.", коментира след победата Гуардиола, който се отличи с още едно култово действие по време на срещата с Лийдс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички