Пеп Гуардиола изключи национал на Англия от групата на Манчестър Сити заради "наднормено тегло"


Пеп Гуардиола изключи национал на Англия от групата на Манчестър Сити заради "наднормено тегло"
Снимка: Getty Images/Guliver

3915 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, направи неочаквано разкритие по адрес на един от играчите си, след като обяви, че футболистът е с наднормено тегло.

Още по-шокиращ е фактът, че в тази си форма футболистът се е завърнал от Световното първенство по футбол в Катар, където бе със селекцията на Англия.

Става въпрос за дефанзивния играч Калвин Филипс, който не успя да натрупа минути и за едно полувреме на Мондиал 2022 - 34 срещу Уелс и 9 със Сенегал. 

"Той не е контузен - Калвин пристигна с наднормено тегло. Не знам защо е качил толкова килограми. Играчът пристигна в лошо кондиционно състояние, за да тренира и играе в мачове. Тези, които участваха в Световното първенство през 2022 година, получиха допълнително време преди подновяването на сезона. Когато е готов, той ще играе, защото ние наистина се нуждаем от Филипс", обясни Гуардиола, цитиран от "Дейли Мейл".

27-годишният футболист вече остана извън групата на "гражданите" при домакинския успех за Карабао Къп срещу Ливърпул през седмицата. Сега на съотборниците му предстои гостуване на Лийдс във Висшата лига на 27-и декември.

Вижте каква смела прогноза направи Тиери Анри по адрес на Холанд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички